phone +32 56 52 88 00

mail info@decospan.com

Afwerkingen

De eenvoud van Scandinavisch design en de natuurlijke schoonheid van typische houtsoorten uit groeigebieden in Noord-Europa hebben ons geïnspireerd om de Nørdus-collectie te ontwikkelen. Hiermee willen we ook anderen inspireren en aanzetten om creatief aan de slag te gaan met deze natuurproducten. Dit doen we door alvast enkele mogelijke afwerkingen te illustreren doorheen de brochure. We deden hiervoor een beroep op de expertise en creativiteit van twee partners die specialist zijn in het kleuren en beschermen van houten oppervlakken.

Door de samenwerking tussen innoverende bedrijven die creatief zijn met hout en afwerking, geven we concreet vorm aan onze missie: producten op basis van fineerhout ontwikkelen, produceren en toegankelijk maken voor zowel voorschrijver als verwerker.

Op de downloads pagina kan u een overzicht met de geïllustreerde bewerkingen terugvinden.

Hesse Lignal

Hesse Lignal is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in de productie vanhoogwaardige lakken en beitsen. Hierbij leggen ze de nadruk op milieuvriendelijke waterlakken, moderne UV-systemen en producten van duurzame grondstoffen. Hun jarenlange ervaring in de veredeling van houten oppervlakken door middel van kwalitatieve lakken biedt oneindig veel mogelijkheden om Nørdus volledig naar eigen hand te zetten.

Voor meer informatie over voorgestelde afwerkingen met lak in de folder kan u rechtstreeks contact opnemen met

Hesse Lignal

Hesse GmbH & Co. KG
Warendorfer Straße 21
D-59075 Hamm
Tel.: +49 23 81 963 00
info@hesse-lignal.de
www.hesse-lignal.com

Rubio Monocoat

Het Belgische bedrijf Rubio Monocoat vereenvoudigt de afwerking van een houten oppervlak tot het aanbrengen van slechts één enkele laag. Rubio Monocoat olie heeft unieke karakteristieken. Ze verankert zich binnen enkele ogenblikken met de bovenste vezels van het hout via moleculaire binding. Dit zorgt ervoor dat deze oliën ecologisch, hoogwaardig en eenvoudig toe te passen zijn.

Voor meer informatie over voorgestelde afwerkingen met lak in de folder kan u rechtstreeks contact opnemen met

Rubio Monocoat

Rubio Monocoat
Ambachtenstraat 58
8870 Izegem
Tel: +32 51 30 80 54
info@rubiomonocoat.com
www.rubiomonocoat.com