phone +32 56 52 88 00

mail info@decospan.com

De 'Nørdus' collectie

Nordus picking colorsplay

Met 'Nørdus' biedt Decospan een toegankelijke collectie van gefineerd plaatmateriaal die perfect past bij de trend naar een meer Scandinavische en modernistische interieurvormgeving. We zien onszelf als een deel van een wereldwijde gemeenschap die probeert om de schoonheid van de natuur te delen en er van te genieten op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier.

De hedendaagse leefomgeving weerspiegelt onze persoonlijkheid en verwachtingen in het leven. We streven naar moderne en tijdloze producten van uitmuntende kwaliteit met architecturale vormen. Met 'Nørdus' kunt u deze eenvoudige en toch praktische interieurtrend met tijdloze elegantie zelf beleven.

Voor 'Nørdus' wordt alleen het beste naald- en berkenhout verzameld en zorgvuldig verwerkt tot dun gesneden fineer. Op die manier wordt de grondstof geoptimaliseerd. Geavanceerde oppervlaktebehandelingen versterken de unieke schoonheid van hout en benadrukken het 3D aspect ervan. Een team van trendwatchers heeft verschillende trendy afwerkingsmogelijkheden voorgesteld zoals metallic tinten, accenten van asgrijs of neutraal wit waardoor 'Nørdus' in elk interieur kan geïntegreerd worden.

Deze collectie belichaamt de Scandinavische levensstijl en voedt ons met gezelligheid en warmte. Laat u inspireren!

 
	 Ruud Belmans 
	 Product Designer Pinkeye

Ruud Belmans
Product Designer Pinkeye

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie